úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Úspěch v podnikání není v dnešní době samozřejmostí.
Podporujeme podnikatelky

Úspěch v podnikání není v dnešní době samozřejmostí.

S Barborou Štanglovou, šéfredaktorkou Profit system, jsme si povídali o mediálním partnerství v projektu.

Proč se společnost PROFIT system mediálním partnerem soutěže Ocenění českých podnikatelek?

Úspěch v podnikání není v dnešní době věcí samozřejmou a je tedy třeba ho ocenit. Žen podnikatelek můžeme mezi businessmany zatím najít stále málo. Proto je důležité na jejich úspěchy upozorňovat a inspirovat tak i další ženy, které se ke kroku začít podnikat zatím odhodlávají.

Jakou podporu můžete ženám-podnikatelkám nabídnout?

Mimo mediálního prostoru, je zde i jedna důležitá věc, díky které bychom mohli ženám-podnikatelkám pomoci při dalším rozvíjení jejich byznysu. Tou jsou naše dlouholeté zkušenosti s poradenstvím a rozvojem v oblasti franchisového podnikání. Podnikatelkám, které přemýšlí o tom, jak svůj byznys dále rozšiřovat, a to díky modernímu systému řízení, kterým franchising beze sporu je, jsme schopni na míru vytvořit koncept, se kterým budou moci prostřednictvím franchisových partnerů dále expandovat.

Vydavatel portálu Franchising.cz je PROFIT system franchise services s.r.o. - konzultační společnost, která se zabývá komplexním poradenstvím v oblasti franchisingu. Společnost působí vedle České republiky také na polském, ukrajinském, maďarském a rumunském trhu. PROFIT system franchise services s.r.o. je řádným členem České asociace franchisingu v oblasti poradenství franchisovým systémům.

PROFIT system franchise services s.r.o. (PROFIT system®) již zpracovala přes 150 franchisových konceptů pro různé obory, včetně bankovních. Jako jediná konzultační společnost ve svém oboru v České republice poskytuje rovněž podporu v oblasti public relations a komunikace s médii. Společnost také vyhledává vhodné kandidáty pro získání franchisových licencí a je členem skupiny PROFIT system®s centrálou v Polsku a pobočkami na Ukrajině, v Maďarsku a Rumunsku. Další informace jsou k dispozici na: www.profitsystem.cz.

PROFIT system® provozuje odborný portál www.franchising.cz, který je jediným specializovaným portálem na franchising v ČR. Portál je zdrojem informací i pro Slovenskou republiku, která zatím takto zaměřeným informačním portálem nedisponuje. V letošním roce zahájila společnost také vydávání časopisu o podnikání a franchisingu s názvem Vlastní firma FRANCHISING.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013