úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Institut CEMI podporuje české podnikatelky
Podporujeme podnikatelky

Institut CEMI podporuje české podnikatelky

Dvanáct firem, dvanáct inspirativních příběhů a dvanáct výjimečných a silných žen vyznamenaných v soutěži Ocenění Českých Podnikatelek. Již 8. ročník oblíbeného ženského podnikatelského klání máme s úspěchem za sebou a i letos jsme se mohli setkat se spoustou odvahy, inspirace a také radosti. Jedna vybraná finalistka navíc od vzdělávacího institutu CEMI obdržela certifikát na roční online MBA či LLM studium zcela zdarma, které ji podpoří v jejím podnikání, pomůže zefektivnit firemní procesy a posunout společnost dál.

Institut CEMI, který je partnerem OCP již čtvrtým rokem a jeho ředitel Mgr. Štěpán Mika pravidelně usedá mezi odbornou porotu, se letos rozhodl opět podpořit jednu z finalistek v jejím podnikání a věnoval jí roční bezplatné studium. Po pečlivé úvaze byla oceněna paní Karolina Pokorná a její společnost ProKontrol s.r.o., zabývající se prodejem trezorových zámků. Ta si nyní může zvolit jeden z devíti nabízených profesních programů dle vlastního uvážení.

„Možnosti studovat na institutu CEMI si velmi vážím. Vím, že získané znalosti stoprocentně využiji při svém podnikání a dosahování stanovených cílů. Aktuálně například řeším otázky rozrůstání firmy a expanze do zahraničí, proto nové informace od zkušených lektorů z praxe přijdou určitě vhod. Těším se zejména na předměty jako Strategický management a Management osobního rozvoje, ale i na finančně zaměřené disciplíny, které jsou stěžejní v mnou vybraném oboru Ekonomika a finanční management,“ uvádí jedna z finalistek soutěže OCP a držitelka certifikátu na studium zdarma od institutu CEMI Karolina Pokorná.

Certifikát byl vítězce předán na setkání finalistek a partnerů soutěže OCP ve středu 10. února 2016 v prostorách Era svět na Jungmannově náměstí v Praze z rukou jeho loňské držitelky Ing. Hany Havriljakové. Ta je důkazem toho, že vzdělávání je nezbytnou součástí každého podnikání a že nové znalosti jsou při vedení společnosti velmi rychle uplatnitelné.

„V online MBA studiu spatřuji velký přínos. I přestože jsem zatím celý program Executive MBA neabsolvovala, postupně nové poznatky aplikuji ve své společnosti Levné potraviny s.r.o. a musím říci, že již nyní se to pozitivně odráží ve výsledcích. Měla jsem například určité personální problémy ve firmě a musela jsem nově nastavovat interní procesy, předmět Personální management mi v tomto ohledu opravdu hodně pomohl a usnadnil práci,“ říká loňská držitelka certifikátu Ing. Hana Havriljaková.

Institut CEMI poskytuje profesní online MBA a LLM studium na evropské úrovni, které je cenově dostupné, probíhá kompletně v češtině či angličtině a trvá 1 rok. Mezinárodní tým lektorů pomáhá studentům formou individuálních konzultací řešit jejich manažerské problémy, absolventi jsou tak plně připraveni do manažerské praxe, získají dobrou orientaci a potřebný nadhled v dané disciplíně. Díky modernímu a flexibilnímu e-learningovému systému je studium navíc vhodné pro velmi vytížené osoby, což potvrzuje i průzkum renomované agentury IPSOS, který studium na institutu CEMI označil jako nejefektivnější MBA studium při zaměstnání v ČR.

Více informací naleznete na www.cemi.cz.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013