úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Aktuality

Tak trochu jiné setkání

Koncem léta uspořádal klub OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK – OCP, který sdružuje vítězky, finalistky i partnery této soutěže, další ze svých odborných setkání. Opět v sídle společnosti Google v Praze, kde měli přítomní možnost navázat na jedno z předchozích povídání a rozšířit své vědomosti z oblasti využití internetových možností. Tentokrát byla tématem komunikační platforma Google Apps, kterou v současné době používá více než 5 milionů firem po celém světě.

Celé setkání s tématem NETMAIL, JEDINÝ PREMIUM GOOGLE APPS RESELLER V ČR se neslo v poněkud netradičním duchu a ten, kdo očekával nudnou přednášku s výčtem odborných pojmů, byl jistě velmi příjemně překvapen. Dámy se nemusely obávat ani častého užívání odborné mluvy, protože například 30GB bylo pro laiky přeloženo jako „moc“. Na další informace jsme se zeptali pana Michala Procházky ze společnosti Netmail.

  • Jakou roli hraje Netmail v Google Apps?

Společnost Netmail provází firmy implementací Google Apps krok za krokem. Ze zkušenosti víme, že technickou implementací práce nekončí. Proto pracujeme i na interních komunikačních kampaních, školíme zaměstnance a učíme je pracovat s Google Guides - interními ambasadory. V neposlední řadě vyvíjíme claudové aplikace na míru zákazníkovi či stavající aplikace napojujeme na aplikace, které firma používá. Jako jeden z 12 SMB Google Apps Premium Partnerů v Evropě zajišťujeme zákazníkům řadu výhod a poskytujeme nejlepší kvalitu služeb. Díky certifikaci Enterprise Google Apps Reseller přesně víme, jak pracovat se zákazníky, kteří mají v řadě oblastí specifické potřeby. Uskutečnili jsme několik stovek implementací a náš tým certifikovaných specialistů poskytuje podporu tisícům spokojených zákazníků.

  • Jak byste představil laikovi Google Apps?

Google Apps jsou cloudová platforma pro komunikaci prostřednictvím e-mailů, videokonferencí, tvorbu dokumentů a jejich sdílení. Pokud e-mailujete, chatujete, používáte elektronický kalendář nebo pracujete s kancelářskými balíky, pak jsou vám Google Apps šité na míru. Navíc s aplikacemi od Google můžete v reálném čase pracovat na dokumentech s ostatními spolupracovníky, komunikovat prostřednictvím uzavřené sociální sítě (komunity), pořádat videokonference, vytvářet webové stránky a mnoho dalšího. Zabezpečení je na vysoké úrovni rovnající se zabezpečení internetovému bankovnictví. Od toho všeho vás dělí pouze jedno uživatelské jméno a heslo.

  • Pro koho je užívání Google Apps nejvýhodnější – pro firmy a korporace nebo pro soukromé uživatele?

Google Apps jsou vhodné pro všechny, kteří řeší věčnou otázku univerzální platformy. Ať už jste soukromý uživatel, firma nebo korporace a potřebujete jediné spolehlivé místo, zvolte cestu Google Apps. Platforma přináší firmám bezpečnost, rychlé zavedení a díky nízkým nákladům přinášejí úsporu od třetího měsíce po zavedení. Díky velké kapacitě e-mailové schránky, jednoduchému sdílení dokumentů, intuitivnímu a rychlému ovládání, videokonferencím, plnému a bezpečnému přístupu z mobilních zařízení představují i změnu firemní kultury a hlavně zvyšují efektivitu zaměstnanců.

  • Pořádáte školení pro uživatele začátečníky? Jak probíhají?

Školení doporučujeme všem, kteří s Google Apps začínají nebo pracují. Na základě zkušeností můžeme říci, že i když jsou uživatelé přesvědčeni o znalostech Google Apps, tak opak je bohužel pravdou. Proto se snažíme dělat věci jinak a osvobodit firmy z pout zastaralých stereotypů. Školíme netradiční, zážitkovou metodou a motivací. Google Guides - interní ambasadoři nadchnou zbytek personálu a fungují jako předsunutá podpora pro uživatele. Touto formou náš tým profesionálních lektorů do každého školení přináší uvolněnou atmosféru a studenti se tak s Google Apps lépe "spřátelí".

minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání minigalerie k článku Tak trochu jiné setkání
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013