úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Na českém trhu je MasterCard leader v oblasti platebních inovací a moderních technologií
Ptáme se

Na českém trhu je MasterCard leader v oblasti platebních inovací a moderních technologií

Tereza Janková pracuje ve společnosti MasterCard Europe od počátku roku 2007. Mezi její pole působnosti spadala především příprava a plánování marketingových kampaní, výzkumů, podpora PR aktivit společnosti a koordinace marketingu klíčových partnerů v ČR a SR. V říjnu 2013 přešla do skupiny MasterCard Advisors, kde vede projekty s klienty z regionu střední a východní Evropy. Dříve, než nastoupila do společnosti MasterCard, pracovala na pozici Channel Marketing Specialist ve společnosti Vodafone CZ. V letech 2003 – 2005 zastávala pozici Account Coordinator v reklamní a marketingové agentuře PPD Services s.r.o. Vystudovala fakultu Multimediálních komunikací na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Aktivně se věnuje sportu, především golfu, volejbalu, beach volejbalu a badmintonu. Ráda cestuje, jezdí do hor - v létě i v zimě, tráví čas s přáteli a psem Rockym

Máte v rámci vámi nabízených produktů nějaký nový, který je určen pro ženy, podnikatelky?

Ať už firmu řídí žena nebo muž, firemní karty MasterCard představují především efektivitní nástroj k řízení firemních financí. Nabízejí řadu výhod pro malé i střední podnikatele, ať už jde o bezhotovostní platby, snížení nároků na administrativu či poskytování bohatých dodatečných služeb jako je například cestovní a úrazové pojištění nebo pojištění pro zaměstnance. Služební platební karty současně přinášejí podnikům výrazné úspory transakčních nákladů spojených s nákupem a zásobováním. Své místo na trhu si našli také firemní kreditní karty, které pomáhají firmám překlenout krátkodobé výpadky finančních příjmů.

Ke všem firemním kartám navíc MasterCard nabízí výhody a zajímavé služby v rámci programu MasterCard Business Selection. Ženy, které pracovně cestují jistě ocení vstup zdarma do letištního salonku MasterCard Lounge na Terminálu 1 na letišti Václava Havla. K dispozici 24/7 je jim také osobní asistent na telefonu v případě potřeby rezervace hotelů, letenek a restaurací. Na něj se mohou obratit také v případě poruchy auta nebo potřeby právní pomoci. Dvě desítky partnerů navíc nabízejí slevy a zvýhodněné nabídky.

Letos jsme v rámci OCP upozorňovali na nové technologie ve spojení s usnadněním podnikání. Projevuje se trend narůstání nových technologií i ve Vašem oboru?

Na českém trhu je MasterCard leader v oblasti platebních inovací a moderních technologií. Jejich rozvojem se zabýváme denně; pracujeme na tom, abychom s jejich využitím všichni mohli platit rychleji, jednodušeji a bezpečněji. Úspěch bezkontaktních plateb, které již dnes představují polovinu všech transakcí realizovaných u obchodníků a stoupající obliba digitální peněženky MasterCard Mobile jsou důkazem, že jdeme po správné cestě.

Co byste popřála českým podnikatelkám do roku 2015?

Do letošního roku přeji všem podnikatelkám především hodně zdraví a elánu do života. Ať jim jejich práce přináší radost a výsledky, na které budou moci být hrdé. A hlavně, ať nezapomínají na sebe.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013