úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Co může Vodafone nabídnout českým podnikatelkám?
Podporujeme podnikatelky

Co může Vodafone nabídnout českým podnikatelkám?

Ve Vodafonu se dlouhodobě věnujeme podpoře malých a středních podnikatelek. Nabízíme pro ně řešení tak, aby na svých zakázkách mohly pracovat pohodlně z kanceláře, z domova i ze zahraničí. Pokud si tedy chtějí zajistit přechodné pracoviště na pláži nebo v parku, řešení jim vyjde maximálně vstříc. Tarify Business Red LTE nabízejí hovory a SMS v rámci firmy bezplatně, neomezené volání do všech sítí v ČR i pořádnou porci dat.

Malým i velkým firmám nabízíme také ucelené Vodafone OneNet řešení, které zahrnuje speciální služby nastavené přímo na míru potřebám firmy. Umožňuje spojení klasických pevných linek, mobilních telefonů a internetového připojení.

Speciálně pro menší firmy nabízíme službu OneNet Express. Díky ní může firma při komunikaci se zákazníky uvádět své číslo pevné linky, i když jsou zrovna všichni zaměstnanci v terénu. Hovor je přesměrován na jejich mobily, a to postupně podle požadavků firmy, klidně i na více pracovníků. Zákazník se tak dovolá, aniž by uslyšel obsazovací tón, který může být někdy odrazující. Další službou je centrální hlasová schránka, která třeba mimo pracovní dobu či v době jednání přijme hovory zákazníků a následně je distribuuje mailem na všechny pověřené osoby. Jasnou výhodou je i jediná faktura na všechny telekomunikační služby. Nejen, že ušetří čas, ale i správa podnikání je tím jednodušší. Aktuálně zákazníkům nabízíme zvýhodněné tarify pro zaměstnance, kteří tak mohou využít až pět telefonních čísel za velmi příznivé ceny. Kompletní zabezpečení poskytujeme v balíčku Security Box.

Nyní reagujeme na aktuální situaci v ČR a jsme připraveni na plánovaný zákon o evidenci elektronických tržeb. Ten bude nařizovat uchovávání informací o tržbách a jejich zasílání Finanční správě a dotkne se přibližně 500 až 600 tisíc subjektů. Řešení nové generace nabízíme i malým podnikatelkám a díky němu budou i ony moci přijímat bezkontaktní platby a vystavovat elektronické účtenky. Pokud mají podnikatelky chytrý telefon či tablet, nebudou potřebovat žádné další zařízení – jednoduše si na stávající zařízení nainstalují aplikaci Vodafonu s názvem ePokladna a použijí ji k elektronické evidenci tržeb. Tuto aplikaci lze také spojit s mobilním platebním terminálem (tzv. mPOS) a přijímat kromě hotovosti i platební karty. K zařízení lze napojit kapesní tiskárnu s bateriovým napájením, která umožní rychlý a finančně nenáročný tisk účtenek.

Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013