úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI?
Life style

HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI?

zkuste Klášter minoritů sv. Jakuba zcela výjimečné a netradiční místo v samém centru Starého města pražského

Blíží se období vánočních večírků a firemních setkání a nejen proto tyto, ale i pro vaše další budoucí setkání, bychom vám touto cestou rádi představili prostory v Klášteře minoritů sv. Jakuba, které zastupuje Agentura Helas. Klášter byl v minulosti místem mnoha významných slavnostních událostí od svatební hostiny Jana Lucemburského, až po zasedání Zemského soudu, a proto se dodnes držíme ,,tradic,, a nabízíme místo pro realizaci nejvýznamnějších a nejprestižnějších setkání, zároveň ale i pro různé narozeninové oslavy...

Jednotlivé prostory Kláštera minoritů sv. Jakuba jsou vzájemně propojitelné a umožňují realizaci konferencí a seminářů od 10 osob po 170 osob a společenských setkání až do 300osob (při kombinaci všech prostor).

Máte-li zájem, přijďte se přesvědčit na vlastní oči. Prohlídku můžete sjednat na tel.: 220 570 708 nebo helas@helas.org

minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI? minigalerie k článku HLEDÁTE PROSTOR PRO VAŠE SETKÁNÍ, OSLAVU, KONFERENCI?
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013