úvodní stránka

Vydává Agentura Helas ve spolupráci s Franchising.cz

Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová
Podporujeme podnikatelky

Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová

Proč Renata Klimentová?

Naše kategorie nahlíží na podnikatelský i osobní příběh žen současně, protože zvláště u žen je obojí silně propojené. Udělení této ceny pomáhá zviditelnit ženy podnikatelky, které v rámci svého podnikání možná zatím nedosahují nejvyšších zisků v porovnání s ostatními, ale jejich silné osobní příběhy mohou být inspirací pro ostatní ženy, které zatím nenašly odvahu se do podnikání pustit.

Výjimečné jsou podnikatelky, které dokáží do svého byznysu vložit kus sebe sama a vedle výnosu naplňovat i své životní poslání. Vedle toho ovšem musí umět sestoupit na zem a reálně řídit své podnikání včetně jeho dlouhodobé udržitelnosti, včetně vztahů na pracovišti, rozvoje lidských zdrojů a dalších činností, které k firemnímu životu jednoduše patří. Jsou to ženy, které se nebojí těžkostí, jsou sebevědomé, pracovité a zároveň skromné, váží si dosažených úspěchů a myslí na ostatní.

Ocenění Výjimečná podnikatelka letos získala paní Renata Klimentová, která podniká v oboru pro ženy velmi netypickém – výkup a zpracování kovového odpadu.

Navzdory nepříznivé události v rodině dokázala převzít a úspěšně rozvíjet podnikání svého tatínka, aniž by v tomto oboru měla předchozí zkušenost. Oceňujeme, že se chová odpovědně ke svému okolí, zaměstnává hendikepované i jinak znevýhodněné spoluobčany. Renata Klimentová je odvážná a cílevědomá žena, která se dokáže o svůj úspěch podělit, proto jí ocenění Výjimečná podnikatelka náleží plným právem.

Video medailonek s představením podnikání paní Klimentové naleznete zde.

GE Money Bank patří mezi největší české peněžní ústavy. Jsme univerzální bankou, která disponuje třetí největší sítí 258 poboček a 707 bankomatů. Své služby orientujeme jak na občany, tak na malé a střední podniky. Náš běžný účet Genius Gratis byl v roce 2013 vyhodnocen českou veřejností v soutěži Zlatá koruna jako nejlepší finanční produkt na trhu. Ve stejné soutěži uspěly u odborné poroty naše platební inovace - Bezkontaktní platební nálepka se stala novinkou roku, NFC platební karta v mobilu zvítězila mezi kartami. Vlastní kapitál GE Money Bank tvoří 33,7 miliardy Kč, konsolidovaná kapitálová přiměřenost ve výši 19,8 % je i nadále jednou z nejvyšších na trhu.

GE Money Bank patří do skupiny General Electric (GE). Skupina GE je třetí největší firmou na světě, pravidelně se objevuje v žebříčcích nejobdivovanějších a nejinovativnějších společností světa. GE založil Thomas Alva Edison. Skupina sdružuje firmy z oblasti průmyslu a financí a reaguje na nejpalčivější problémy dnešního světa. Podniká v oblastech, jako je výroba letadlových motorů či elektrické energie, ve finančních službách nebo lékařské zobrazovací technice. GE působí ve více než 100 zemích světa a zaměstnává přibližně 300 tisíc lidí.

Pro více informací navštivte: www.ge.com

minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová minigalerie k článku Ocenění Výjimečná podnikatelka pod patronací GE Money Bank letos získala paní Renata Klimentová
Ocenění českých podnikatelek

Archiv zpravodajů

© code&design VosK Praha 2013